2020-11-27 07:53:49• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - A szerelemben legyen óvatos, főleg, ha még az ismerkedési fázisban vannak

Napi horoszkóp november 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Van egy probléma, amit csak ön tud megoldani. Vegye a kezébe az irányítást, mert a többiek figyelmesen hallgatnák a tanácsait. Rengeteg lehetőséget kap az élettől, szabad az út az új szerencse előtt.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold már a Bika jegyében áll. Nagyszerű ismeretségeket köthet, de arra számítania kell, hogy ezek közül nem mindegyik lesz tartós. Ha van valaki, akihez már régóta vonzódik, most vallja be az érzéseit, mert viszonzásra találhat a szerelme!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Irigylésre méltó békés-boldog hangulatban van ma, családjában is helyreállt a harmónia. Legyen viszont óvatos az új tervek megvalósításával! Először vizsgáljon meg minden körülményt, az előnyöket és a hátrányokat is vegye sorra.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A munkahelyén sok új feladatot kap, de remekül helyt áll. A szerelemben legyen óvatos, főleg, ha még az ismerkedési fázisban vannak. Nem biztos, hogy ismeri a teljes igazságot egy fontos ténnyel kapcsolatban!

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A véletlenek nagy szerepet játszanak ma az életében. Talán összefut egy régi ismerőssel, vagy a munkahelyén a folyosói pletykákból értesül egy újdonságról, mindenesetre ez az információ alaposan elgondolkoztatja.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Próbáljon egy kicsit a háttérbe húzódni, maradjon ki a konfliktusokból. A munkahelyén valaki rosszindulatú pletykát indít el, lehetőleg ne vegyen részt benne, hamarosan úgyis kiderül az igazság!

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Most mindenben és mindenkiben az újat keresi, így ha tartós kapcsolatban él, nehéz most társa mellett maradnia, hacsak nem nyújt akkora változatosságot a partnere, ami kielégíti az újdonságigényét.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold már a Bika jegyébe lépett. Jól alakulhatnak a dolgai, de ehhez érdemes taktikusnak lennie: lehet, hogy most nyílnak meg azok a várva várt kapuk, melyekre már oly régóta vár, most kell ütnie a vasat, amíg még meleg.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A lelkesedése időnként olyannyira magával ragadja, hogy nem látja tisztán a tényeket. Legyen egy kicsit megfontoltabb, és lassítson! Bár jók az ötletei, azért alapos kidolgozást igényelnek.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Túl sokat aggodalmaskodik mostanában, feleslegesen kínozza magát olyan kérdésekkel, amelyekre úgysem tudhatja a választ. Próbálja egy kicsit lazábban venni a dolgokat!

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Bár figyelmetlenségből elkövet néhány hibát, valahogy rögtön adódik a megoldás is a nehéz helyzetekre. Az üzleti tárgyalásokat illetően azonban legyen megfontolt, elképzelhető, hogy a partnere valótlanságokat állít.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Megismerkedhet valakivel, aki alaposan felkavarja az érzéseit, akkor is, ha van párja. Nem valószínű, hogy megéri kockáztatni a régi szerelmét az újért, de ha szingli, akkor nincs semmi akadálya a szerelemnek!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: